Webdesign 2018-03-11T12:54:25+00:00

Mijn websites zijn gebaseerd op het professionele WordPress AVADA template van ThemefusionAVADA is een van de beste WordPress templates en heeft meer dan > 400.000 gebruikers “world wide”.  Het WordPress template Avada is zo uitgebreid, dat ik het helemaal naar uw eigen smaak en stijl kan aanpassen.

Mijn websites zijn gebaseerd op het professionele WordPress AVADA template van Themefusion.

Als u een voorbeeld wilt zien wat er met AVADA mogelijk is, kijk dan eens naar deze prachtige demo’s die met AVADA ontworpen zijn: “AVADA DEMO’S“.

WordPress is al jaren hét CMS van de wereld. Een algemene misvatting over WordPress is dat het niet goed genoeg zou zijn voor grote merken, omdat het open source is. Om deze misvatting te weerleggen: grote  bedrijven als Ford, CNN, NRC, Spotify, D66 en HP/De Tijd gebruiken allemaal WordPress.Een goede website is veel meer dan een brochure op het internet. 

Door de website te koppelen met Social Media als LinkeIn, Twitter en Facebook wordt het bereik van uw website nog sterker vergroot.

Ik zorg ervoor dat uw boodschap en mijn vormgeving perfect op elkaar aansluiten

 • Wat zijn de stappen in het maken van uw website

Ik ga vooraf met u in gesprek over gewenste uitstraling, doelstelling en inhoud van uw website en ik spreek duidelijk af wat u kunt verwachten en welke functionaliteit verwerkt wordt. Afgestemd op uw wensen wordt er bekeken wat de mogelijkheden zijn: van een eenvoudige website met diverse onderliggende pagina’s tot een meer uitgebreide website. Uiteraard kunt u ook een bestaande site door mij laten aanpassen.

 • Als het om uw eerste website gaat, dan is het belangrijk om over een aantal dingen goed na te denken. 

Ik vraag u u een vragenlijst in te vullen, waarin vragen te vinden zijn als: ‘Welke functies zou u willen hebben? Denk hierbij aan een blog, contactformulieren, nieuwspagina, etc. Ook vraag ik  naar websites die u aanspreken om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van het webdesign dat u voor ogen heeft.

 • Wat wilt u uitstralen
 • Wat is uw doelgroep
 • Hoe houdt u de site actueel
 • Registreren van eventuele gewenste domeinnaam
 • Kiezen van het benodigde hostingpakket 

 

Na het inventariseren van uw wensen en het verzamelen van diverse gegevens kunt u de benodigde materialen opsturen. Denk aan: het logo, eventuele foto’s en als u die al heeft de benodigde teksten

Na het inventariseren van de wensen, bepalen van de lay-out, registreren van de domeinnaam en het verzamelen van de diverse benodigde  gegevens wordt een concept opgemaakt van de website. De website zal voor u als klant tijdens de bouw op een eenvoudige manier continue via internet te bekijken zijn om de opbouw goed te kunnen volgen. Nog niet alles zal werken, maar u krijgt op deze manier wel een goed beeld van het uiteindelijke resultaat. 

De test website  geeft u de mogelijkheid om al tijdens het bouwen van het concept eventuele wijzigingen of aanvullende wensen direct door te geven. Dit resulteert in een kwalitatief goed concept wat uiteindelijk resulteert in uw definitieve internetsite

Mede aan de hand van uw eventuele opmerkingen, foutmeldingen etc. wordt uw website in detail aangepast. Na goedkeuring van het concept check ik de website op alle punten nog eens om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. 

 

 

Na het uittesten lever ik de website op en wordt de website actief online gezet zodat deze voor iedereen te benaderen is. 

CKWebdesign is sterk in het ontwerpen van huisstijlen, grafische uitingen en ander promotiemateriaal.

Een goed gekozen huisstijl helpt u om uw boodschap op een krachtige en consistente manier naar buiten te brengen. Huisstijl (re)design kan essentieel zijn vóórdat kan worden begonnen aan het webdesign van uw nieuwe website.

Op basis van uw huisstijl kunnen diverse grafische uitingen ontworpen worden zoals:

 • vistitekaartjes
 • briefpapier
 • brochures
 • flyers
 • posters

Zodra u tevreden bent worden de definitieve bestanden opgemaakt en kunt u ze naar de drukker sturen.

Responsive designResponsive designIk zorg ervoor dat uw website met “responsive design” er altijd goed uitziet,
op desktop, tablet of mobiele telefoon.