CKW Portfolio 2018-05-18T19:46:22+00:00

AVADA Websites

Als u een voorbeeld wilt zien wat er met AVADA mogelijk is, kijk dan eens naar deze prachtige demo’s die met AVADA ontworpen zijn: “AVADA DEMO’S“.

<em>GALERIE WITT</em>, Groenmarkt 125, 3311 BD Dordrecht

Galerie WITT

Galerie Witt is gevestigd in het historisch centrum van Dordrecht. In het ruim 35 jarig bestaan heeft de galerie een goede naam opgebouwd en staat bekend om haar zorgvuldig geselecteerde presentatie van hedendaagse kunst

Kenmerkend is de combinatie van sterke technische, inhoudelijke en beeldende kwaliteiten. Iedere kunstenaar uit de stal van Galerie Witt heeft een sterk uitgesproken, onderscheidend karakter.

Galerie Witt toont zowel figuratieve als abstracte kunst, het werk dat wordt geëxposeerd sluit aan bij de criteria waar de galerie kunstenaars op selecteert. Archetypisch werk, oftewel iets uit het verleden wordt op eigenzinnige wijze  door de kunstenaar in de actualiteit geplaatst.

VERHOOOP

Programma-, project- en interimmanagement

Zoekt u een resultaat gedreven professional die zorgt dat uw doel wordt gerealiseerd, zaken “gedaan krijgt” en kan opereren op het
snijvlak van business en ICT?
VERHOOP realiseert veranderingen met een stevige ICT-component en een forse impactop uw organisatie.
VERHOOP stuurt pragmatisch op resultaat en zorgt dat er verandering op gang komt.

Dierenartsen Stad & Van der Ree

Andreas Stad en Gerard van der Ree zijn de eigenaren van een dierenartspraktijk waar de nadruk ligt op de zorg en aandacht voor uw huisdier. De praktijk is  gevestigd in de Bilderdijkstraat 6 te Dordrecht.

DLTC

De Dordrechtsche Lawn Tennisclub (DLTC) is een tennisvereniging met een rijke historie. De vereniging beschikt over 4 allweatherbanen op een schitterend nieuw tennispark waarop het hele jaar door gespeeld kan worden.

Chef en Sloof

 ‘Chef & Sloof’, een jong bedrijf dat in augustus 2009 is gestart. Ons concept is creatief cateren met een hoge mate van flexibiliteit. ‘Chef & Sloof’ maakt van elke feestelijke gelegenheid een geslaagde culinaire dag en we nemen u bovendien het nodige regelwerk uit handen. – ‘Chef & Sloof’ staat voor kwaliteit èn gemak. – Wij verzorgen catering op locatie en diners bij u of bij ons thuis. Wij hebben geen vastgesteld assortiment maar gaan met u om de tafel om uw wensen uit te voeren. 

CSRE

Consultancy for Sustainable Real Estate (CSRE) is in 2011 opgericht door Ad van Driel MRE FRICS. – CSRE adviseert inzake vastgoedstrategie, -management en -beleggingen en Corporate (Governmental) Real Estate Management, stimuleert en inspireert tot verduurzaming, verzorgt opleidingen op maat en begeleidt bedrijven en mensen bij vernieuwing. – CSRE werkt hiertoe samen met gelijkgerichte partners in binnen – en buitenland. – CSRE verzorgt in samenwerking met externe partners opleidingen op maat over actuele onderwerpen in binnen – en buitenland. CSRE werkt hiertoe samen met gelijkgerichte partners in binnen – en buitenland.

Kloosterman Genealogy and emigrants to America

Kloosterman genealogy, een website over de Kloosterman familie uit Zeeland (1530) en emigranten naar Amerika.