Over CWK 2018-04-03T15:35:17+00:00

Ik, Cees Kloosterman (1949), ben de eigenaar en oprichter van “CKWebdesign” (2011) in Dordrecht. In 1973 ben ik aan de Medische faculteit in Rotterdam afgestudeerd als arts en bijna 40 jaar jaar werkzaam geweest in de medische sector. Daarnaast heb ik altijd al een brede creatieve belangstelling en passie gehad voor schilderen, tekenen, kunst en grafisch design. 

 “Mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven”

Al sinds het ontstaan van het internet raakte ik gefascineerd door dit medium. Omdat ik mijn creativiteit goed kwijt kon, met name in de grafische aspecten van een website, besloot ik om mij hierin te specialiseren en een nieuwe passie was geboren! 

Vanuit mijn medische achtergrond heb ik een gedegen kennis en ervaring op het gebied van communiceren met mensen. Ik vind dat belangrijk want: “mensen doen immers zaken met mensen, niet met bedrijven.” Doordat ik deze ervaring heb weten te combineren met mijn kennis van ICT ben ik inmiddels specialist in het maken van succesvolle websites.

Ik kan de grafische vormgeving en/of technische uitwerking van uw website verzorgen, van het allereerste idee tot en met de perfecte uitwerking. 

 Het resultaat is voor u: een wervende en gebruikersvriendelijk website!

Waarom zou u voor mij kiezen?

Samenwerken met iemand uit de omgeving Dordrecht werkt altijd sneller en gemakkelijker dan iemand ver weg. Door persoonlijk contact en een heldere uitleg weet u precies waar u aan toe bent en zijn antwoorden altijd dichtbij.

CKWebdesign, creatief in grafisch design.

Mijn kracht ligt niet alleen in het persoonlijke contact, maar ook in de creativiteit van mijn grafisch design.

Mensen zijn van nature visueel ingesteld dus is het belangrijk dat uw website er aantrekkelijk en verzorgd uitziet. Hierbij is de juiste kleurkeuze essentieel. In combinatie met een sterk grafisch design bepalen kleuren in belangrijke mate de sfeer en de uitstraling van uw website.  Naast dat het ontwerp grafisch moet aanspreken is het belangrijk dat uw website technisch goed in elkaar zit en altijd online is. Ook is belangrijk is dat uw bezoekers overzicht behouden en duidelijke keuzes kunnen maken.

U kunt erop vertrouwen dat ik dit uitstekend voor u zal regelen.

Oh ja, natuurlijk ook:

  • Geen tussenlaag en daardoor korte communicatielijnen.
  • Verzorging van het ingewikkelde technische verhaal en toch budgetvriendelijk.
  • Een effectief ‘No Nonsense’ design, strak, duidelijk, professioneel en overzichtelijk.
  • Ik praat met u mee om tot een voor u afgestemd concept te komen.

Benieuwd naar wat ik voor uw situatie of uw organisatie kan betekenen?
Aarzel dan niet en bel of mail mij.