Wie ben ik

Mijn naam is Cees Kloosterman (1949) en ik ben de eigenaar en oprichter van “CKWebdesign” (2011) in Dordrecht. In 1973 ben ik aan de Medische faculteit in Rotterdam afgestudeerd als arts en bijna 40 jaar jaar werkzaam geweest in de medische sector. 

Daarnaast heb ik altijd al een brede creatieve belangstelling en passie gehad voor fotograferen, schilderen, tekenen, kunst en grafisch design. 

 “Mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven”

Al sinds het ontstaan van computers en later het internet raakte ik gefascineerd door dit medium. Ik zie mij nog staan in 1982 bij V&D destijds waar de eerste Commodore 64 te koop stond. Door de jaren heen heb ik mij breed ontwikkeld en ben nog steeds gefascineerd met alles wat online gebeurt.

Omdat ik mijn creativiteit goed kwijt kon, met name in de grafische aspecten van een website, besloot ik om mij hierin te specialiseren en een nieuwe passie was geboren!

Vanuit mijn medische achtergrond heb ik een gedegen kennis en ervaring op het gebied van communiceren met mensen. Doordat ik deze ervaring heb weten te combineren met mijn kennis van ICT ben ik inmiddels specialist in het maken van succesvolle websites.

Ik kan de grafische vormgeving en/of technische uitwerking van uw website verzorgen, van het allereerste idee tot en met de perfecte uitwerking. 

 Het resultaat voor u:
een wervende en gebruikersvriendelijk website!

Waarom zou u voor mij kiezen?

Na mijn Middelbare School wilde ik eigenlijk naar de St. Joost Academie in Breda, fotograaf wilde ik worden. Dat is het niet geworden, maar nu kan ik toch nog mijn talent en passie goed kwijt in het grafisch design en ontwerpen van websites en fotograferen doe ik nog steeds.

Mensen die hun talent en passie kunnen benutten zijn gelukkiger, ze zijn gemotiveerder en daardoor productiever. Bij die groep hoor ik en dat is mijn kracht en kenmerkt mijn manier van werken.

Samen met u een website strategie ontwikkelen en het maken van de vertaling naar een prachtig online resultaat vind ik boeiend en leuk om te doen. 

Mijn kracht ligt dan ook in het persoonlijke contact
en in de creativiteit van mijn grafisch design.

Een bijkomend voordeel voor u is ook, dat als u in deze regio woont het samenwerken met iemand uit Dordrecht altijd sneller en gemakkelijker verloopt dan met iemand ver weg. Door het persoonlijk contact en mijn heldere uitleg weet u precies waar u aan toe bent en zijn antwoorden altijd dichtbij.

Oh ja… en natuurlijk ook:

  • Geen tussenlaag en daardoor korte communicatielijnen.
  • Meedenken & snel schakelen.
  • Duidelijke, stapsgewijze aanpak.
  • Doe wat ik beloof.
  • Duidelijkheid over prijs.

Ik ben trots op wat ik maak en laat de aanbevelingen van mijn opdrachtgevers voor zich spreken …

Quotes

“Cees Kloosterman heeft op korte termijn een voor mij zeer passende website gemaakt. Hij luisterde goed naar mijn ideeën en wensen en vroeg ook door, hij dacht mee in grote lijnen en details zoals sfeer, foto’s, structuur, type letters en nam me alle organisatorische zaken uit handen (licenties, domeinnaam, hosting e.d.). Ook is hij steeds weer verrassend snel in aanpassingen die ik tussendoor wil maken, dat werkt heel fijn.”
Leonore Zuijderhoudt, Zuijderhoudt Training & Begeleiding, www.ztb.nu

“CKWebdesign is voor mijn galerie en door haar ontworpen website een absolute winner gebleken. De uitvoering, implementatie en onderhoud van de site door CKWebdesign is uitstekend en vooral doeltreffend. Het bezoek is verder toegenomen, hetgeen resulteert in een niet onbelangrijke omzetstijging….”
Hans van Rijn, eigenaar Galerie Witt, Dordrecht

“Cees Kloosterman van CKWebdesign heeft ons goed ondersteund om de website weer actueel te krijgen en heeft gezorgd dat er een website ontwikkeld is waar onze bedrijfsvisie en ideeën qua visuele uitstraling goed herkenbaar zijn. Hij staat altijd klaar voor overleg en updates worden snel en correct uitgevoerd.”
G. van der Ree, dierenarts

“CKWebdesign wist onze wensen perfect om te zetten in een stijlvolle website en in korte tijd naar mijn volle tevredenheid weten te realiseren. Vooral het feit dat de site direct op alle mobiele apparaten goed wordt weergegeven is een grote pré.
Door het goede persoonlijke contact verliep het hele proces van eerste ontwerp tot aan de definitieve oplevering uitstekend. Zowel creatief als technisch staat CKWebdesign zijn mannetje. Waren er toch vragen of problemen dan werden deze door CKWebdesign snel beantwoord en opgelost.”
Daniel Verhoop, directeur-eigenaar, Verhoop Programma-, project- en interim management

“Toen Cees Kloosterman van CKWebdesign mijn website opleverde was ik heel enthousiast over de vormgeving en de uitstraling in overeenstemming met de boodschap die ik met mijn organisatie wil uitstralen. In de operationele fase van mijn website die volgde is gebleken dat de website goed wordt gevonden, gebruiksvriendelijk is en uitnodigt om ‘door te bladeren’. Van klanten en relaties heb ik veel positieve reacties ontvangen. Dus CKWebdesign is wat mij betreft van harte aanbevolen.”
Ad van Driel, MRE FRICS, directeur-eigenaar CSRE

Bent u benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen?
Of heeft u nog webdesign gerelateerde vragen?

Aarzel dan niet en bel, mail mij
of vul het contactformulier in.

 06 21262358‬

 info@ckwebdesign.eu