CWK-Wie ben ik-Nederlands2018-10-30T14:55:07+00:00

Ik, Cees Kloosterman (1949), ben de eigenaar en oprichter van “CKWebdesign” (2011) in Dordrecht. In 1973 ben ik aan de Medische faculteit in Rotterdam afgestudeerd als arts en bijna 40 jaar jaar werkzaam geweest in de medische sector. Daarnaast heb ik altijd al een brede creatieve belangstelling en passie gehad voor schilderen, tekenen, kunst en grafisch design. 

 “Mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven”

Al sinds het ontstaan van het internet raakte ik gefascineerd door dit medium. Omdat ik mijn creativiteit goed kwijt kon, met name in de grafische aspecten van een website, besloot ik om mij hierin te specialiseren en een nieuwe passie was geboren! 

Vanuit mijn medische achtergrond heb ik een gedegen kennis en ervaring op het gebied van communiceren met mensen. Ik vind dat belangrijk want: “mensen doen immers zaken met mensen, niet met bedrijven.” Doordat ik deze ervaring heb weten te combineren met mijn kennis van ICT ben ik inmiddels specialist in het maken van succesvolle websites.

Ik kan de grafische vormgeving en/of technische uitwerking van uw website verzorgen, van het allereerste idee tot en met de perfecte uitwerking. 

 Het resultaat is voor u: een wervende en gebruikersvriendelijk website!

Waarom zou u voor mij kiezen?

Ik kan mijn talent en passie goed kwijt in het grafisch design en ontwerpen van websites. Mensen die hun talent en passie kunnen benutten zijn gelukkiger, ze zijn gemotiveerder en daardoor productiever en dat is mijn kracht en kenmerkt mijn manier van werken. Dat zijn grote voordelen voor u als klant.

Met een sterk grafisch design bepalen kleuren in belangrijke mate de sfeer en de uitstraling van uw website.  Naast dat het ontwerp grafisch moet aanspreken is het belangrijk dat uw website technisch goed in elkaar zit en altijd online is. Ook is belangrijk is dat uw bezoekers overzicht behouden en duidelijke keuzes kunnen maken. U kunt erop vertrouwen dat ik dit uitstekend voor u zal regelen.

Een bijkomend voordeel voor u is ook, dat als u in deze regio woont het samenwerken met iemand uit Dordrecht altijd sneller en gemakkelijker verloopt dan met iemand ver weg. Door het persoonlijk contact en mijn heldere uitleg weet u precies waar u aan toe bent en zijn antwoorden altijd dichtbij.

Mijn kracht ligt  in het persoonlijke contact
en in de creativiteit van mijn grafisch design.

Oh ja, natuurlijk ook:

  • Geen tussenlaag en daardoor korte communicatielijnen.
  • Verzorging van het ingewikkelde technische verhaal en toch budgetvriendelijk.
  • Een effectief ‘No Nonsense’ design, strak, duidelijk, professioneel en overzichtelijk.
  • Ik praat met u mee om tot een voor u afgestemd concept te komen.

Benieuwd naar wat ik voor uw situatie of uw organisatie kan betekenen?
Aarzel dan niet en bel of mail mij.

" MENSEN DOEN ZAKEN MET MENSEN
NIET MET BEDRIJVEN "

CEES KLOOSTERMAN

Grotekerksbuurt 11E
3311CA Dordrecht

Mobile: +31 6 21262358

Recente projecten