Een mooie professionele website, natuurlijk …

… wie wil dat niet, maar wilt u een dertien-in-een-dozijn-website of een individuele op maat gesneden succesvolle website? 

De vraag wat kost een website laten maken is daarom ook niet eenvoudig te beantwoorden. Vergelijk het immers maar eens met de vraag: Wat kost een auto? Op marktplaats vind u er vast één voor een paar honderd euro. Maar er zijn ook auto’s die tonnen kosten.

Om heel eerlijk te zijn: het is niet precies te vertellen wat de exacte prijs is voor het ontwerpen en implementeren van uw nieuwe website.

Welke prijs u voor uw nieuwe website gaat betalen is voornamelijk afhankelijk van uw wensen m.b.t. de vormgeving, het aantal pagina’s en de inhoud van de website. Hoe meer u betaalt, hoe beter uw website qua design, techniek en gebruiksvriendelijkheid zal zijn.

Het belangrijkste hierbij is dat u zich afvraagt:
“Wat levert mijn website mij op?”

In feite bepaalt het antwoord op die vraag of uw website de investering waard was.

U kunt al een WordPress website zoals CKWebdesign met het AVADA template laten maken voor een richtprijs van ± € 950.

 Wat krijgt u voor deze richtprijs?

CKWebdesign. altijd responsive!

En natuurlijk Responsive webdesign!

Uw website wordt al lang niet meer alleen bekeken op een desktop of laptop, maar natuurlijk ook op tablet en mobiele telefoon.

Websites die gebouwd worden volgens de principe van responsive webdesign passen zich aan naar het gebruikte formaat beeldscherm. Zo schaalt een responsive website bijvoorbeeld automatisch lettertypes naar een optimaal formaat en wordt er gezorgd dat afbeeldingen altijd volledig zichtbaar zijn.

Alles begint met het grafische element; strak responsive webdesign is het visitekaartje dat u online aan uw doelgroep afgeeft. Dus de eerste indruk kan maar beter een lust voor het oog zijn.

Het advies van Google luidt al enkele jaren; maak een website met responsive webdesign. Dat advies komt niet zomaar uit de lucht vallen. Een website met responsive webdesign scoort simpelweg hoger in de zoekmachine van Google dan een website zonder responsive webdesign.

Alle websites van CKWebdesign zijn daarom ook responsive. 

 

Btw (omzetbelasting)

Vanaf 01-07-2022 maakt CKWebdesign gebruik van de kleine ondernemingsregeling (KOR).
Dit houdt in dat er geen BTW (omzetbelasting) meer in rekening wordt gebracht over de door CKWebdesign verleende diensten.

Bovengenoemde prijs is …

  • Excl. éénmalige licentiekosten voor het AVADA WordPress template afhankelijk van de $ koers, ± € 70.
  • Excl. de eventuele hosting, -domein en registratiekosten.

Extra uitbreidingen

  • Uitgebreid contactformulier met Gravity Forms ontwerpen € 85.-. Plus de licentie kosten, afhankelijk van de $ koers, ± € 60,- 
  • LOGO design € 95,-.
  • ShiftNav Pro, mobile menu, afhankelijk van de $ koers, ± € 15,-.
  • Uitbreiding van de website, uurtarief  €80,-.
  • Andere mogelijk bijkomende kosten zijn de eventuele prijzen van foto licenties, kijk eens op Dreamstime of Istock.

Website onderhouden

U kunt het onderhoud van uw WordPress website ook aan CKWebdesign uitbesteden. Of het nu gaat om dagelijkse aanpassingen of eenmaal per jaar, alles is mogelijk en zonder verplichtingen of contracten, alles gaat op uurbasis, op die manier weet u precies waar u aan toe bent.

Aanpassingen worden vaak dezelfde of de volgende werkdag uitgevoerd, één mailtje is voldoende. Iedere maand ontvangt u een gespecificeerde factuur met de uitgevoerde werkzaamheden.

  • De kosten zijn € 80,00 per uur.

Offerte aanvragen?
Wilt u weten hoeveel tijd eventuele aanpassingen op uw website gaan kosten? Stuur een e-mail met de link van uw website en de gewenste aanpassingen, dan kan ik u vervolgens een indicatie geven.

 

Hosting kosten

Zijn er nog bijkomende kosten voor een website?

Ja, iedere website moet op een server staan die altijd verbinding heeft met het internet. Daarvoor moet u als het ware een stukje op een server huren, dit noemen we webhosting.

Voor webhosting, afhankelijk welk webhosting bedrijf u kiest, betaalt gemiddeld € 8-10 per maand.

Een goed en betrouwbaar webhosting bedrijf is o.a. TransIP, dat al sedert 2013 bestaat en waar CKWebdesign goede ervaringen mee heeft.

Als u het webhosting pakket L kiest, krijgt u 10 databases, 50 e-mailadressen, 50 GB dataopslag, onbeperkt dataverkeer en heel belangrijk: automatische back-ups en uitstekende, snelle support.