CKW-Portfolio-Nederlands2018-08-28T06:51:41+00:00

AVADA websites

Als u een voorbeeld wilt zien wat er met AVADA mogelijk is,
kijk dan eens naar deze prachtige demo ’s die met AVADA ontworpen zijn: 
AVADA demo’s

Galerie WITT

Galerie Witt is al meer dan 35 jaar gevestigd in het historisch centrum van Dordrecht. Kenmerkend is de combinatie van sterke technische, inhoudelijke en beeldende kwaliteiten. Iedere kunstenaar uit de stal van Galerie Witt heeft een sterk uitgesproken, onderscheidend karakter. Galerie Witt toont zowel figuratieve als abstracte kunst, het werk dat wordt geëxposeerd sluit aan bij de criteria waar de galerie kunstenaars op selecteert..

DANIEL VERHOOP, Programma-, project-en interim management

Zoekt u een resultaat gedreven Professional die zorgt dat uw doel wordt gerealiseerd, zaken “gedaan krijgt” en kan opereren op het snijvlak van Business en ICT? VERHOOP realiseert veranderingen met een stevige ICT-component en een forse impact op uw organisatie.
VERHOOP stuurt pragmatisch op resultaat en zorgt dat  verandering op gang komt.

Dierenartsen stad & van der Ree

Andreas stad en Gerard van der Ree zijn de eigenaren van een dierenartspraktijk waar de nadruk ligt op de zorg en aandacht voor uw huisdier. De praktijk is gevestigd in de Bilderdijkstraat 6 te Dordrecht. 

Onze medewerkers proberen steeds het beste voor uw huisdier voor ogen te houden. Daarom ontvangen onze dierenartsen u tijdens het spreekuur in een huiselijke en ongedwongen sfeer.

Chef & Sloof’, een jong bedrijf dat in augustus 2009 is gestart. Ons concept is creatief cateren met een hoge mate van flexibiliteit.

Chef & Sloof’ maakt van elke feestelijke gelegenheid een geslaagde culinaire dag en we nemen u bovendien het nodige regelwerk uit handen.

Chef & Sloof’ staat voor kwaliteit èn gemak.

Consultancy for Sustainable Real Estate’ (CSRE) is in 2011 opgericht door Ad van Driel MRE FRICS.

CSRE adviseert inzake vastgoedstrategie, management, beleggingen en Corporate Real Estate Management. Stimuleert en inspireert tot verduurzaming, verzorgt opleidingen op maat en begeleidt organisaties bij vernieuwing.

CSRE werkt hiertoe samen met gelijkgerichte partners in binnen – en buitenland

Kloosterman Genealogie en emigranten naar Amerika

Kloosterman Genealogie, een website over de Kloosterman familie uit Zeeland (1530) en emigranten naar Amerika.