Zuijderhoudt Training & Begeleiding

Zuijderhoudt Training & Begeleiding

Trainingen voor:

Professionals: 
Leraren, IB-ers, docenten, mentoren, decanen, schoolleiders, tutoren, StudieLoopbaanBegeleiders. ……. en andere professionals (o.a. zorg, overheid…) die met mensen werken, leven…

Instellingen: 
Basis Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, MBO’s, HBO’s, Universiteiten.

website

Galerie Witt

Galerie Witt

Galerie Witt is al meer dan 35 jaar gevestigd in het historisch centrum van Dordrecht. Kenmerkend is de combinatie van sterke technische, inhoudelijke en beeldende kwaliteiten. Iedere kunstenaar uit de stal van Galerie Witt heeft een sterk uitgesproken, onderscheidend karakter.

Galerie Witt toont zowel figuratieve als abstracte kunst, het werk dat wordt geëxposeerd sluit aan bij de criteria waar de galerie kunstenaars op selecteert..

website

Stad & Van der Ree

Andreas Stad en Gerard van der Ree zijn de eigenaren van “Dierenartsen Stad & Van der Ree”, een dierenartspraktijk waar de nadruk ligt op de zorg en aandacht voor uw huisdier.

De praktijk is gevestigd in de Bilderdijkstraat 6 te Dordrecht.  

Ze zijn een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren in de brede zin : we behandelen honden, katten, konijnen, fretten, cavia’s, vogels enzovoort.

website

VERHOOP, Programma-, project-en interim management

Zoekt u een resultaat gedreven Professional die zorgt dat uw doel wordt gerealiseerd, zaken “gedaan krijgt” en kan opereren op het snijvlak van Business en ICT?

VERHOOP realiseert veranderingen met een stevige ICT-component en een forse impact op uw organisatie. VERHOOP stuurt pragmatisch op resultaat en zorgt dat  verandering op gang komt.

website

DLTC, Dordtse Lawn Tennis Club

DLTC

DLTC is een tennisvereniging met een rijke historie.

De vereniging beschikt over 4 allweatherbanen op een schitterend modern tennispark waarop het hele jaar door gespeeld kan worden. 

Kom eens langs en proef de warmte en prettige tennissfeer van de “Dordtse Lawn en Tennisclub”

website

Consultancy for Sustainable Real Estate’ (CSRE)

CSRE adviseert inzake vastgoed strategie, management, beleggingen en Corporate Real Estate Management.

CSRE Stimuleert en inspireert tot verduurzaming, verzorgt opleidingen op maat en begeleidt organisaties bij vernieuwing. CSRE werkt hiertoe samen met gelijkgerichte partners in binnen – en buitenland.

website

The Kloosterman genealogy and emigrants to America

Kloosterman Genealogie en emigranten naar Amerika

Kloosterman Genealogie, een website over de Kloosterman familie uit Zeeland (1530) en emigranten naar Amerika.

website