Portfolio

CKW-Portfolio-Nederlands2018-11-12T15:57:06+00:00

Zuijderhoudt Training & Begeleiding

Zuijderhoudt Training & Begeleiding

Trainingen voor:

Professionals: Leraren, IB-ers, docenten, mentoren, decanen, schoolleiders, tutoren, StudieLoopbaanBegeleiders. ……. en andere professionals (o.a. zorg, overheid…) die met mensen werken, leven…
Instellingen: Basis Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, MBO’s, HBO’s, Universiteiten.

Galerie WITT

Galerie Witt is al meer dan 35 jaar gevestigd in het historisch centrum van Dordrecht. Kenmerkend is de combinatie van sterke technische, inhoudelijke en beeldende kwaliteiten. Iedere kunstenaar uit de stal van Galerie Witt heeft een sterk uitgesproken, onderscheidend karakter. Galerie Witt toont zowel figuratieve als abstracte kunst, het werk dat wordt geëxposeerd sluit aan bij de criteria waar de galerie kunstenaars op selecteert..

Dierenartsen Stad & Van der Ree

Dierenartsen Stad & Van der Ree

Andreas Stad en Gerard van der Ree zijn de eigenaren van een dierenartspraktijk waar de nadruk ligt op de zorg en aandacht voor uw huisdier. De praktijk is gevestigd in de Bilderdijkstraat 6 te Dordrecht.  We zijn een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren in de brede zin : we behandelen honden, katten, konijnen, fretten, cavia’s, vogels enzovoort. We doen zowel eerstelijns diergeneeskunde, als meer gevorderde diagnostiek en behandelingen.

Onze medewerkers proberen steeds het beste voor uw huisdier voor ogen te houden. Daarom ontvangen onze dierenartsen u tijdens het spreekuur in een huiselijke en ongedwongen sfeer.

VERHOOP, Programma-, project-en interim management

Zoekt u een resultaat gedreven Professional die zorgt dat uw doel wordt gerealiseerd, zaken “gedaan krijgt” en kan opereren op het snijvlak van Business en ICT? VERHOOP realiseert veranderingen met een stevige ICT-component en een forse impact op uw organisatie.
VERHOOP stuurt pragmatisch op resultaat en zorgt dat  verandering op gang komt.

Consultancy for Sustainable Real Estate’ (CSRE) is in 2011 opgericht door Ad van Driel MRE FRICS.

CSRE adviseert inzake vastgoedstrategie, management, beleggingen en Corporate Real Estate Management. Stimuleert en inspireert tot verduurzaming, verzorgt opleidingen op maat en begeleidt organisaties bij vernieuwing.

CSRE werkt hiertoe samen met gelijkgerichte partners in binnen – en buitenland

Kloosterman Genealogie en emigranten naar Amerika

Kloosterman Genealogie, een website over de Kloosterman familie uit Zeeland (1530) en emigranten naar Amerika.

Chef & Sloof’, een bedrijf dat in augustus 2009 is gestart. Ons concept is creatief cateren met een hoge mate van flexibiliteit.

Chef & Sloof’ maakt van elke feestelijke gelegenheid een geslaagde culinaire dag en we nemen u bovendien het nodige regelwerk uit handen.

Chef & Sloof’ staat voor kwaliteit èn gemak.

" MENSEN DOEN ZAKEN MET MENSEN
NIET MET BEDRIJVEN "

CEES KLOOSTERMAN

Grotekerksbuurt 11E
3311CA Dordrecht

Mobile: +31 6 21262358

Recente projecten